..Terima Kasih Kepada Mereka..

Saturday, October 23, 2010

..Fiske Steakhouse @Keramat..

Guess what?
We are having dinner at Fiske Steakhouse..^_^
Thanks a lot to Encik Zamer and Puan Faizah for the treats..hehe
Need to mention, there are my incik Chenta's eldest brother and sis in law.
The whole family pergi.
Yang tak bestnye, Afi and Akif je tak dapat join sekali.
They are in Redang during that time..huu
Maybe next time..hehe
So? What are the specials menu?
This is the one yang saya dan incik Chenta order la.
Sebab tak pernah jumpa Chicken Chop menu which put it together with the Spaghetti.
So, why not we have some taste for it.
Haa..yang ini pelik sikit.
They call it as Beautiful Ice Cream.
Tak tahulah pulak tang mana yang beautifulnya..huhu
Ok, really sorry guys because I couldn't upload varieties pictures of foods disebabkan masing-masing terlalu lapar dan penat menunggu makanan sampai, so dah kenyang baru teringat nak ambil gambar..ngeee ^_^
Inilah gambar kami semua yang sedang kelaparan menunggu makanan tiba..hee
Ada yang tak ade dalam gambar.. (Eg,taking photo)
Last but not least, satu-satunya si kecil dalam keluarga Encik Zaimi..
Haaa..tu dia..
Cik Damia Hannah yang sedang kekenyangan..^_^

6 comments:

bonda said...

sekali imbas bunyi kedai tu macam nama kucing aje.

GhA said...

sounds good
affordable x?

anaztasias einz said...

waaah nampak sedap ehehhe =)

Iffah Hamed said...

bonda : huhu..tu la fasal. bunyik dah mcm nk fish. friskies pon ade..hehe

gha : affordable gak la..worth it..hehe

anaztasias einz : mmg sedap dear..huhu..try lo..=)

Zayana Zaimi said...

dap dapp. :D

Iffah Hamed said...

ape yg dapp uh yana..hehe..mushroom soup la tu..hahah =p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails