..Terima Kasih Kepada Mereka..

Wednesday, August 11, 2010

..Fairytale Door Gift..

Wahh..
Katenyer lah kann..hee
Saya ni selalu berangan nak kahwin macam ala-ala Cinderella gitu.
Huhu..
Dengan keta labunya, kasot tumit dia, dress dia, lepas tu?..
Ade lah seorang putera datang menari-nari..
Adoiii..
Indahnya lah dunia.
Ye lah,nak kahwin sekali je seumur hidup.
Mestilah pasang angan-angan macam Mat Jenin sikit.
Tapi,.....xdapat buat tema cam gitu, dapat bagi door gift pon ok lah what..
Ade jugak la selitkan sikit-sikit angan-angan tu buat jadik kenyataan.
Hehee..

*Pada suatu malam, Cinderella datang ke istana..
*Dengan menaiki keta labunya itu..
*Kerena terlampau gembira, dia berlari-lari ke dlm istana tanpa akan sedari dia tertinggal lagi sebelah kasot tumitnye..
*Kemudian incik Chenta datang sambil memegang sebelah lagi kasotnye yg tertinggal itu..
Heee..
Comel kan?
Bukan saya lahh..
Door gifts kat atas ni.
Semuanya comel belaka.
Mana satu nak pileh neh..
Err..
So, what say you?
XOXO ^_^

2 comments:

bonda said...

Cutelah story nya. Boleh masuk pertandingan story telling kategori tadika, haa.... Pasti menang punya.

Iffah Hamed said...

bonda : boleh menang ke? ok ok..nanti nak suruh Nury bercerita lah..mesti lagi best..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails