..Terima Kasih Kepada Mereka..

Thursday, August 12, 2010

..Wedding Shoes..

Ahaa..
Ambik kau!!
Berapa lame entry tertunda..
Macam ni la jadiknya.
Hehe..
Anyway, ape yang bukak tutop bukak tutop ni?
Ouh..haha
Kasut la dear..^_^
Source:AnyEvent Photography..
Source:Yahoo Images
Mesti korang dah biasa tengok kasut-kasut macam ni kan kan?
Err..Pernah la saya tanye kat bonda,.."Maa..kekfa pelik la. Kenapa kalau kita sewa baju pengantin, kasot diorang mesti peseng macam gitu je ek?"
*peseng tu pattern ya..cume xsilap saya itu slang terengganu kot. Biase dengar bonda pronounce mcm tu..huhu
And..after that, bonda bilang yang kasut macam tu memudahkan butik untuk save cost. Senang mana-mana bridal nak fit in.
Dah tajok entry pon bukak tutop..huhu
Hmm..
Saya rasa xberkenan la pulak kasut-kasut macam ni.
Baik saya beli kasot sendiri.
Alang-alang kite boleh pakai lagi lepas tu.
Hehehe..
Brilliant cik Iffah!!
So, what say you?
XOXO ^_^

2 comments:

Nadya Zahid said...

mmg...kalau butik pengantin..sume kasut same..hik hik hik...i pon tempah sendri je kasut... :)

Iffah Hamed said...

same goes to me loo..huhu..better we buy our own..bleh gak pkai blek t..hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails