..Terima Kasih Kepada Mereka..

Friday, September 17, 2010

..Raya Potret..

Hai all..
Hehe..
Beraya dimanakah anda anda semua?
Saya di Kuala Terengganu, iaitu kampung halaman bonda saya yang tercinta. ^_^
Seronok rasanya.
Tahun lepas tak dapat bergambar raya dengan mereka.
Akhirnya tercapai juga tahun ni..huhu
So? Mari saya kongsikan sedikit potret raya kami di Haji Kadir's house during the pagi syawal ok..;)
Sibuk bersiap.
Terus drop by bila nampak camera..ahaa ;)
Ok, we start with Mak Adik's family first ya..
Because she is rushing to her mother in-law house..
Look at them..;)
One happy family at homeeee..^_^
Tak lari langsung temanya..hehe
Next!!
Hahaaha..
Mari kita tengok anak-anak dara and mak dara ye..
Tangga ni adalah tempat yang harus bagi kami anak-anak dara ni ambil gambar setiap kali raya..
Huhuhu..
Tak percaya?
Nanti saya carikan gambar-gambar raya dulu masa kecik-kecik ye..
*tu pun kalau ade lagi and jumpe gambar tu lah..huhu
Here comes the Wonder Girls!!
Psssstt..bukan wonder pet tu yer..
hehehe..
Ok, gambar kat dalam rumah tak banyak sangatlah..
Memandangkan our families tergolong dalam BIG FAMILY..
So, jum jum kita tengok gambar-gambar kat luar rumah pula..
Haji Kadir's family..
Haa..
Ramai tak?
Dalam ni cuma ada 3 families je.
Ada lagi 4 families yang tak sampai lagi masa ni..
Ok, start with my own family first..
Tahun ni kami beraya ber-5 saja.
Ayah tak dapat ikut sekali memandangkan kondisi ayah yang tidak berapa bagus..
So, bawah ni pula is Uncle B's family..
This year mereka completed!
Memandangkan Angah tak pulang ke Russia lagi sehinggalah raya ke-2..
Yang di bawah ni pula adalah Mak Long's family..
Ini tak berapa complete, sebab Abg I+Kak Hidayah tiada.
Mereka mungkin beraya di Tanjung Malim.
So, Kak Dee pun mahu gambar family dia juga..
I think this is the first time Abg Ash beraya di sini dengan kami semua..
And second time for Kak Dee after few years mereka di UK.
Last but not least..
Along's family+Kak Dee's family..
So, Kak Dee adalah cucu sulung perempuan To'ki and Along adalah cucu sulung lelaki To'ki..
So, lepas ni mungkin Abg I's family akan menyusul.
Memandangkan his wife sedang berbadan dua sekarang.
Congrats to both of them..^_^
Huhuhu..
Makin bertambah dan membesar lah keluarga Haji Kadir ni..
So, what say you?
XOXO

3 comments:

Nora a.k.a Aira said...

wahhhhhhhhhhhh meriahnya heheh selamat ahri raya =)

bonda said...

Syoknya Raya!!! Family's members makin bertambah. Next raya agaknya booked homestay lah pulak.

Iffah Hamed said...

nora : heheheee..trima kasih..selamat hari raya jugak ntk cik nora..=)

bonda : tak naklah duduk homestay..tak feeling la bonda..huhu..so,kite kena balik cepat-cepat lah kan kalau tak nak duduk homestay?hehee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails