..Terima Kasih Kepada Mereka..

Wednesday, July 28, 2010

..Blue Theme Paper Box..

Ape??
Beg paling murah???
Hehee..
Memang la paling murah kalau dibandingkan dengan handbag or messenger bag yang korang ade tu..
Yang ni paper bag jea..^_^
Ok guys..
This is my 2nd choice after the Brown Recycle Paper Bag I post that day.
Still remember?
Ahaaa..
Tak tau kenapa sangat tertarik dengan yang ini.
Mungkin sebab designnye nampak la macam mahal sikit kan..
Hehee.
Tapi, sayang sebab tak banyak pilihan.
Cume ade warna ni saje serasa saya.
Tadi saya da promise sama Mr Hans saya, yang saya akan tunjuk ada lagi paper beg yang chantek selain brown recycle paper bag yang dia berkenan sgt tu.
Tadaaa!!
Size : 7cm x 3cm x 8.5cm
(Price including ribbon)
Minimum order is 100pcs
Price : RM1.80
Haa..
Brown Recycle paper bag kat bawah ni la yang dia dok berkenan sgt tu.
Size : 22cm(L)x18.5(H)x14cm(W)
Price : RM1.40
So??
What will you guys think of it?
Saya sangat sangat memerlukan pendapat dari kalian.
Anyway..
What say you?
XOXO ^_^

2 comments:

Cik Belle said...

i suke blue box. hehe

Iffah Hamed said...

kannn..^_^
p u rase is the price is worth it?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails