..Terima Kasih Kepada Mereka..

Tuesday, July 20, 2010

..Telur Berwarna?..

Ahaa..
Ape neh?
Mesti korang pelikkan?
Telor warne pink?
Is it a toy or what?
Could be eat or not?
How does it taste?
Huhu..
Don't worry darling..^_^
Yup, its a pink egg, its not a toy but its a food, sure it can be eat and the taste is the same as others egg..hee
Unik kan?
Something different..
Saya survey2 tanye kat orang lama, and they said senang je nak buat.
Dan yang paling penting, xdak rase yang pelik2 la..
Huhu..
Macam berkenan je rase..ngeee
Ok,yang gambar kat bawah ni pulak, saya dapat dari Ole-ole blog.
Dorang ade jual this lil pail.
So that you guys could be creative in putting your egg inside.
Hehehe..
Saya terpikirkan 1 idea..
Mungkin dalam pail comel ni saya boleh letak rumput2 kering then on the top baru letak telor rebus yg kaler-kaler tu.
Alaaa..
Macam dalam reban ayam tu.
Kan dia lapik ngn rumput2 kering kalau nak bertelor..
Haa..
So, what say you?
XOXO ^_^

2 comments:

Mr Noble said...

kiut la pail tu. ni kalu budak2 kecik nmpk mesti dia sapu semua :D

Iffah Hamed said...

haaa..tu a tu yg tgh dok pkir neh..
risau jugak kebarangkalian blh hilang dlm sekelip mata..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails