..Terima Kasih Kepada Mereka..

Tuesday, September 28, 2010

..Watson's Membership Card..

Yeayyy!!!
Finally, there did a member's card which i've been waiting for such a long long time ago..ahaa
Mane tidaknya..
Dekat sinilah tempat saya sibuk beli barang-barang keperluan yer..hehe
Hobby ni dah lama di pupuk semenjak berkawan dengan miss Ieqa Ridzwan..
Merangkap bff saya dari college.
Huhuhu..
Maklumlah, college kami dekat Dang Wangi.
Pantang ada masa, time lunch ke, tak ade class ke, mulalah kami rajin nak berjalan ke Jalan Tar..
Dekat Semua House tu kan ada satu Watsons kat situ..hee
So, sampai sekarang saya masih setia membeli-belah di Watsons.
Sekali dengan Incik Chenta saya heret beli barang-barang hygiene dia kat sini.
Haa..ni semua barang-barang yang wajib dibeli tiap-tiap bulan..
Total semua ni dalam RM150 jugaklah..
Banyak kan? :(
Itu pasal lah saya selalu terpikir.
Ape mereka ni tak teringin ke nak buat member card for loyal customers like us..huhu
Tapi sekarang, persoalan saya tu dah terungkai..
Hehee..
Baru-baru ni saya nampak iklan kat tv.
Wahhhh...
Seronoknya mereka dah merasmikan Watsons Membership Card di Malaysia..
Haa..banyak benifitnya saya search..
Tak percaya pergi Watsons berhampiran korang cepat-cepat..
Tak pon lihat je dibawah ni..hehe
So, ape tunggu lagi?
p/s:Nanti hujung bulan saya nak sign up lah..hehe
So, what say you?
XOXO ^_^

5 comments:

waniez nurul said...

iffah...wanie pon customer setia watson..dr stay shah alam sampaila dah keje kat bkt bintang nih...

secepat mungkin nak sign up jugak.. hohoho

No heart feeling said...

mari cepat2 sign up !! :) weekend neh jugak pegi..

Iffah Hamed said...

waniez nurul : haaa..kann..kite ingt kite je pkai barang watsons..huhu..good good!cepat gi sign up..hehe

No heart feeling : waahh??pantas la u dear..hikhikhik..bagos bagos..=)

GhA said...

hahaha banyak nye la hai awk membeli cik iffah oii..
nih stock sebulan betol nih
lalal

eh brape je member card watsons nih?

Iffah Hamed said...

cik gha..hehee..ye la..ade yg boleh tahan 2 bulan..huhu

member card register tak silap is RM12..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails