..Terima Kasih Kepada Mereka..

Monday, September 27, 2010

..A Night Wedding at Shah Alam Club..

Malam tu, saya bersama Lad temankan mama menghadiri Majlis Perkahwinan Ex-Student Sekolah Alam Shahnya, Abg Fahd Adeeb di Kelab Shah Alam..
Frankly speaking, saya sangat kekok pada mulanya kerana kelihatan sangat ramai VIP guest.
Wahh..tapi, yang seronoknya, saya dan Lad dapat banyak idea-idea menarik untuk buat baju kami nanti..heee
Tapi yang paling kami semua tak boleh lupa sebab dapat jumpa Manbai depan-depan..
..'Kau Ilhamku..'..
Ahaks!!
Minat sangat dengan dia since I was kids.
Masa first time dengar abg-abg Alam Shah mainkan lagu tu secara akustik..waaahh..
Terus tangkap itu lagu..hahaa
Sampailah sekarang ni, dah besar dah pun.
Sebab tu lah, saya ni pantang dengar lelaki main gitar dengan lagu tu..
Sungguh ever green until now..^_^
Jadiknya, sempat jugaklah mama nak bergambar dengan Manbai..
Seronok mama..
Walaupun im not in the picture, tapi saya tetap gembira sama..
Haaa..nak tengok tuan punya badan yang punya majlis malam tu?
Tada daaa!!
Cantek kan?
Secocok, sama padan..^_^
Dan rupanya, abg Fahd Adeeb ni adik kepada Farah Adeeba iaitu pangacara TV9..
Haaa..Sungguh cantik dan dia sangat friendly dengan orang..;)
Ini adalah antara barisan ex-students SAS mama..
Haa..mama saya sangat excited dengan 'cucu'nya..hehe
Maklumlah, anak-anaknya semua pun dah besar-besar..
Tinggal tunggu turn saje..^_^
Yang bawah ni pun ex-student SAS jugak..
Tapi yang paling saya dan Lad berkenan adalah dengan baju wife dia..
Huhu..cantek sangat baju lace tu..
Ada jugak Lad suarakan idea tu haritu..
Kebetulan dapat tengok contoh baju lace pulak..ngee
Memang heart with it..^_^
Haa..nak tengok full length?
Mari scroll bawah..
Hee..Sweet kan kan..^_^
Dengan pump shoes grey dia tu..huhu
Haa..siapa pulak ni?
Hehee..tiada siapa pun..
Cuma ladies yang baru kami kenali malam tu..
Maklumlah, saya dengan Lad ni suke tengok orang cantek, benda cantek..heee
Lagi-lagi baju kaften dia..
Thanx to all the sporting ladies..hee
We heart you..^_^
So, inilah doorgift yang kami dapat by attending the wedding..
Simple and cute..
So, what say you?
XOXO ^_^

4 comments:

Cik Belle said...

iffah, pelamin die cantik, ada gambar full tak? ngee

Iffah Hamed said...

cik belle..huhu..lame xnampak..err..gmbr pelamin full tu i xdak la..tp i akan cube usahakanlah tanye kalau-kalau bonda ade gambar dr studentnye..^_^

sharifuddin N shakina said...

haha..rileks je iffah capture gmbr lady in lace tu..tp kasut die da boom la..hehe..

Iffah Hamed said...

huhu..tau tape..kasot dia yg meletop tu..i loike!auuuww..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails