..Terima Kasih Kepada Mereka..

Monday, October 18, 2010

..Beautiful Blogger Award..

Wahh.. Seronoknye dapat award dari cik Kina..hehe
Terima kasih sangat-sangat cik Kina..^_^
Fyi, this is my first award from among bloggers..huhu
Ehem..ehem..
Beautiful kah? hee
Haa..ini yang saya petik dari reason cik Kina.."ciri yang spesel. beautiful dari sudut blognye,contentnya & tuan blog tu sendiri..Importantnya semua adalah b2b & ex-b2b."..
Huhu..rase nak terbang sekajap boleh?
Anyway, setiap award mesti ade syaratnye..

Syarat-syarat award ni
1) Thanks the person who give you this award-done
2) Link that person at your blogroll-done
3) Spread to 15 blogger which you think awesome
2. Hans
4) Tell 7 things about yourself
  • Saya tak pandai bezakan teh'o ais dan teh ais..ahaa
  • Kuku kaki saya tak pernah panjang..hehe
  • Saya cuak bila bawak kereta auto, tapi boleh tahan cekap kalau bagi kereta manual..huhu
  • Saya suke tengok benda yang cantik dan comel. Kalau saya nampak orang tu cute/cantik, straight away saya akan kejar dan bagitahu dia sangat cantik. Pernah jugak saya kejar orang tu sebab nak tanye mane dia beli beg yang dia pakai tu. Huhu..Kalau tak percaya, tanye incik Zarizi. Dia selalu jadi saksi kejadian. Hehe..
  • Saya suka spend my money for the peoples that I love rather than myself.
  • Saya suka warna PINK, tapi barang-barang saya kebanyakkannye dimonopoli oleh warna MERAH..So,please don't ask me why..
  • Saya mempunyai lebih 10 pengalaman pekerjaan sejurus tamat SPM sampailah sekarang. Dari Part time hinggalah Full time..heee
So, what say you?
XOXO

5 comments:

anaztasias einz said...

tengs dear. sokeeeeeeeeeeee dah tukar blog pun dapat ehehe =)

Aya@Pansy Princess said...

thank u so much for the award :)
unexpected sggh.. huhu

Iffah Hamed said...

anaztasias einz : huhu..welcum..mesti lo..kite loyal punye orang maa..hehe..frens? ^_^

Aya@Pansy Princess : my pleasure dear..hehehe..yours wasn't that bad lo..huhu

masmOna said...

iffah dear..thanks a lot for the award! huhu =)

btw, awak sgt berani sanggup kejar dan bagitahu orang2 cantik ni cantik. gud gud! hehe

Iffah Hamed said...

cik mas kan?huhu..pleasure..=) u deserved it dear..

nway,huhu..sbb sy sgt suke tgk kecantikan org..hee..so,i would love to let them know how beautiful they are..;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails