..Terima Kasih Kepada Mereka..

Thursday, October 7, 2010

..Wedding at Dewan Sri Siantan, Putrajaya..

Ahaa..
Rase macam dah bersawang lah blog saya ni.
Agak beberapa hari jugaklah tak meng'update latest entri..huu
Anyway, kepada yang masih setia blog walking di sini, saya ucapkan terima kasih banyak-banyak..hee
Teruskan melawat dan menyinggah yer..
Boleh drop by comment anda di Cbox saye yang kaler PINK sebelah kiri kat bawah tu..^_^
Anyway, saya nak kongsikan my happiness on last saturday.
Nak tahu saya jumpe siapa?
Yang pasti, bukanlah Dato' Siti ka, atau Saiful Nang..hehe
Mereka ni intan payong saya masa sekolah dulu.
Tada daaa!!!
Aznina Yasmin a.k.a MEEN and also Raja Shafril Izreen a.k.a YEN..
Huhu..
Agak lame jugaklah tak jumpe dengan diorang ni..
Ermmm..jap nak kire jap..
1..2......3..
Heyyy!!
Dah 11 tahun lah saya tak jumpe mereka ni..huhu
Kebetulan kampung dorang pun dekat Kuala Terengganu.
Tapi raya yang sangat sibuk baru ni.
So,tak dapat jumpa..
The best part is both of them are cousins..huhu
So, saya ketemu mereka ni semasa majlis kahwinnye kakak Meen.
Dekat je...
Dewan Sri Siantan, Putrajaya..
Hee..rindunye saya dekat budak comel ni..
Huhu..da pakai braces da..
Nanti kekfa pun nak pakai jugaklah..^_^
Gambar dengan Yen tak ade..
Tak sempat nak panggil..
Hee..
So, as usual, kalau dah buat majlis dekat dewan, tak kanlah tak nak ada slide show kan?
Bagi b2bs outside there, saya tahu anda nak tengok pelamin dengan lebih dekat kan?
Heee..Lai lai lai...
Cantik kan?
Simple je..Tengok kerusi tu teringat dekat Lad.
Dia sukekan kerusi macam tu..
Anyway, ape pulak doorgift yang kami dapat kali ni?
Tadaa..
Saya dapat dalam box macam ni..huhu ^_^
Incik Chenta pulak dapat dalam ni..
Haa...
Dah puas?
Cukuplah tu kan..
Banyak lagi entri saya nak karang ni..hee
p/s : thank you so much to meen for inviting us..hehe..rindu and love both of them!
So, what say you?
XOXO

4 comments:

sharifuddin N shakina said...

dlm kotak ada ape iffah?hehe..(miss-busy-body)

Iffah Hamed said...

huhu..ifa dpt choc muffin..tp boifie dpt oren muffin..heee..kalau iffah pon ske menyibok gak nk tau doorgift org..hee

anaztasias einz said...

hiiii dear, saya dah xguna link nora aira dah ye. kalo ada masa, gantikan dengan yang baru ni ek dear. tengs =)

http://norapurplebridez.blogspot.com/

keep in touch!

Iffah Hamed said...

Darl..huhu..exchange link edy..no worry..^_^
mmg waiting for yo new blog to be publish..hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails