..Terima Kasih Kepada Mereka..

Wednesday, December 1, 2010

..Anugerah Blogger Harapan..

Ehem ehemm..
Alhamdulillah..
Ada lagi anugerah yang sudi diberikan untuk blogger macam saya ni..
*blushing awhile..haha
Ok, let see what is the award that been given to Cik Iffah Hamed..huhu
Tadaa..
Anyway, sangat sangat terima kasih again to Cik Syahira yang sudi menganugerahkan saya sebagai Blogger Harapan..weee!
I would really hope persahabatan alam maya kite ni akan kekal dan bertukar jadik realiti ye..huhu ^_^
Seperti biasalah, anugerah yang diberikan harus diikuti dengan syarat-syarat yang diberikan..hehe
1. Slogan kenapa saya suka MemoriSeorangMuda?
-Well, this is my first time to browse at this blog. But it is really a good way for others bloggers to get to know each blog. Macam saya, secara tak langsung, bila dapat award ni haruslah saya review serba sedikit tentang blogger ini. Done! Saya sudah berkunjung..anda? Ahaaa..tak rugi saya cakap. Tadi saya dapat belajar sikit tutorial macam mana nak letak map dalam entri!Wahh..baguslah. I think i should put him in my reading list..^_^

2. Reaksi selepas dapat award ni?
-Huhu..zillion of thank you to Cik Syahira for sharing me this award. Not even like it. But I am really love it!

3. Perlu tag 15 blogger lain..
-All these are deserved it..hehe..So, whose the luckiest?

*sighhh..sudah penat lahh..huhu
Anyway, that's all for now.
Congrats to all the bloggers!^_^

3 comments:

Iryns awyn aka ryn said...

iffah..thanks a lot..
i dah tunaikan pengambilan award ni..huhuu.. :)

.:Cik Puan Ann:. said...

eh hye dear.just noticed my chat box tadi. thanks a lot ya dear :)
take care & happy preparing!

masmOna said...

thanks a lot iffah =) tak sempat2 nak amek huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails