..Terima Kasih Kepada Mereka..

Wednesday, December 1, 2010

..Spending A Night With Baby Haqim at Sky Bar, Traders Hotel KL..

Wahh..
Macam bawak baby Haqim masuk club pulak rasanya.
Haa..
Merepeklah! Mane ade nak bawak anak kecil pulak tu masuk kelab..hee
Sajalah Adda and Amer nak bawak kami and baby tengok view Kuala Lumpur City during night.
Korang mesti lupa kan?
Saya pernah buat entri wedding mereka sebelum ni..huhu
Meh klik sini..
Anyway, last time dorang pergi sebelum kahwin..haha
It's quite long time ago.
Ok, dimana kami ni?
Kami berada di dalam Sky Bar in Traders Hotel, Kuala Lumpur.
Biasalah..asal jumpa je cerita mesti tak pernah habis..
Hahaha..ade je mak cik, mak cik ni..
Haa..jum tengok gelagat baby Haqim..
Dulu dia sangat kecil dan comel dannnn diam! Hehee..
Tak caya?
Tengok kat sini..
Haa..betul tak? Huhu..
Sekarang sudah besar dan sangat lincah..^_^
So, papa dialah yang sibuk menjaga dia dikala kami sedang asyik bersembang..ngeee
Anyway, would like to share something..hee
Well, ibu moden kann..^_^
Kalau tak, apalah guna handphone canggih-canggih.
Sekarang senang je nak ajar anak.
Heheee..
Betul tak saya cakap?
Haa..yang pakai phone advance ni, mudah je.
Boleh ajar anak-anak dimana-mana saja.
Cuma download je application which is related to the education for kids.
Huhu..
Ambil lesson ok..^_^
Ok, sebelum nak keluar, sempatlah kami bergambar sekejap.
Anyway, tempat ni sangat saya recommend kalau nak celebrate birthday ke, anny ka, atau ada discussion and perlukan peace place..^_^
Tapi kalau nak bergambar, saya cadangkan camera anda cukup kuat flashnye ok?
Sebab tempat ni tak seperti yang anda lihat di dalam gambar di atas..hee
Sangat sangat sangatttttttt gelap!
Kami pon susah jugak nak adjust lighting camera kami..hee
Enjoy reading guys..^_^
XOXO

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails