..Terima Kasih Kepada Mereka..

Tuesday, November 30, 2010

..The Big Bad Book Sale..

Wahh..
Bukan main lagi kau Iffah..
Macamlah awak tu ulat buku pon.
Hahaha..
Bukan apa..
Mana tau ade buku-buku yang dapat memberi ilham, idea dan inspirasi..hee
Anyway, ape yang best sangat entri kali ni?
Karnival Jualan Buku Termurah!!
*Termurahkah? Termurah kott..ini paling murah pernah saya beli dan lawati.
Korang semua bayangkan.
Buku-buku ni dijual dengan harga serendah RM1 sehingga RM10-15 sahaja tak silap saya.
Ibarat kata bonda.."Berapa sangatlah nilai buku-buku ni jika nak dibandingkan dengan ilmu yang kita dapat dalam tu nanti"..ahaa
You are totally right bonda..^_^
Anyway, bertempat di South City Plaza, dah dekat sangat dengan rumah kami ni..hee
Tak cukup sehari, esoknya kami datang lagi..haha
Ok, let me browse you guys around.
As usual, rata-rata pengunjung yang hadir adalah orang Cina.
Hmm..i wonder jugak.
Mana pergi orang kite..
Ok, let's forget about it.
Apa yang korang boleh dapat di sini?
Banyakkkkk sangat okk.
Bagi peminat-peminat Nora Roberts, boleh beli novel-novel beliau dengan harga yang sangat berbaloi.
Alaaa..Nora Roberst?
Korang tahu kan?
Bagi yang tak tahu tu, pergi bukak tv, tekan channel DIVA 702.
Selalu dorang tayangkan cerita dia kat channel tu..hee
What else?
Haa..jeng jeng jeng..
Saya jumpa buku ni.
Teringat dulu masa zaman sekolah.
Selalu pinjam sama Puan Adda..hee
Best sangat buku ni.
Apa lagi yang bonda pulak jumpa?
Ouh..
Jum kite tengok buku-buku yang bonda dah angkot masuk kotak untuk kira bill..hee
Antara buku-buku yang memberi inspirasi untuk bonda..^_^
*bonda nak tukar semuanya jadik EMAS..hee
Next, bonda nak belajar make over lah..
Cayalah bonda!
Oh..bonda pon turut tertarik dengan buku-buku persiapan nak jadik Grandma..haha
You are the hottest Granny, mama!^_^
Haa..Menimbun kau!
Buku yang bonda beli untuk motivasi and lesson for her only..huhu
Antara buku-buku yang bonda belikan untuk dikongsi dengan kami.
Sangat comel.
Bonda suruh saya simpan untuk inspirasi gambar-gambar fotografi kami nanti.
Lagipun, bukan senang nak dapat harga ni dengan buku yang dipenuhi dengan gambar-gambar berwarna.
Cuba korang tengok..haa
Tak lupa juga buku fotografi yang bonda hadiahkan untuk kami.
Hmm..sangat menarik ni okk.
Antara buku-buku yang dikaut oleh saya pula ialah it's all about beauty and fashions..^_^
In searching ideas for baby shower..
This is the best kits..
Apa pula buku yang Lad berminat?
Jum tengok..
Ahhaa..korang kenal tak ni?
Lad sangat minat dengan dia.
Alaa..dulu cerita yang famous dekat TV3, Rosalinda tak silap saya.
Mexican dramas.
So, dalam buku Thalia ni, dia share tentang make up and semua tentang kecantikan wanita.
Maklumlah, tengok saje orangnya..huhu
Ouhh..on the way become bride, Lad nampak pulak buku yang comel ni..heehe
Hahaa..enough with that.
Lad tengah mencari hadiah yang sesuai untuk hari jadi anak buah tunangnya.
Katanya, dia suka baca buku.
So, the best present i think is book..hee
Tadaaa..
Segala keresahan dan kemusykilan tentang swing-swing mood akan terjawab dalam buku ni.
So, apa lagi?
Grablahhh..
Simple give for kids to learn about being a girls..^_^
So, masa kat kaunter tu pulak, ada lagi yang dah mencuri perhatian saya..adoii
I'm a die hard fan of them!!
Ashley and Mary Kate, I LOVE YOU girls..
Anyway, itu harus beli okkk..hahaha
So, proses membayar buku-buku bermula.
Dan jumlahnya ialah..........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Hee..ini adalah jumpah hari kedua.
Hari pertama kami datang tu adalah sikit dalam RM60..
That's all for now..^_^
Ehh..psss!
Nak share satu gambar lucu yang kami sorok-sorok ambil dari jauh..huhu

4 comments:

violet said...

wah miss... mmg i'm also can be crazy like this...haha... best nye p pameran buku nih...
eh..hii miz iffah...i'm new here.... nice to meet u .... :)

Iffah Hamed said...

hello dear..huhu..hai..^_^
no wonder lahh..anyway,thanks for dropping by dear..t kite bolehlah exchange link..;)

anaztasias aira said...

nak buku brideee tu plssssssssssssssss waaa comelnya !!!

Iffah Hamed said...

nora : huhu..comel kan kan..hahaaha..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails