..Terima Kasih Kepada Mereka..

Tuesday, February 15, 2011

..Yang Mana Satukah?..

Auchhh..
Kefeningan..
Saya dah buntu.
Kedua-duanya jatuh pada hari yang sama..
Yang satu tu wajib, yang satu lagi tu impian.
Wuuuuu..sob sob..
Kursus Kahwin tak boleh tangguh lagi.
Haaa..padan muka kamu cik Iffah.
Siapa suruh kamu tangguh-tangguh.
Kan sekarang dah confius.
Kursus Kahwin kah?
Source:Google
atau casting untuk government adv?
Aishhh..bila peluang datang selalu tak kena masa.
Saya teringin nak shoot gambar-gambar macam ni..adehh
Sebab tu saya nak duduk ditempat model tu dulu.
So that I could see and learn how the photog direct and get the best shot for each of their model.
Source:Ian Sham page
Tapi...sekarang saya tak boleh betul-betul decide.
Maybe I have to sacrifice a bit..sighh
I really don't know..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails