..Terima Kasih Kepada Mereka..

Thursday, February 17, 2011

..Tutti Frutti @bangi..

Auuumm..Sighh..
Finally, dorang da bukak kat bangi..huhu
Amboi..Jadik port lepak barulah memandangkan McD selalu sangat full and bila kemalasan nak lepak Old Town yang sudah jemu pulak dengan menu dorg..haha
So, memandangkan dorang nak kena compete dengan Ice Room, harussslah saya credit to Tutti Frutti compared with Ice Room yang hampeh.
Psss..nak tau cite lucu saya dengan mr boifie masa first time pergi Ice Room tak?
Hahaha..mula-mula kaki nak melangkah lagi saya dah rasa macam irritating nak duduk lepak kt Ice Room tu.
Lagu habis lame giler lah!
Agaknye dia pasang Classic.fm kot..hehee
Ya ampun..yang serve kami bangla pulak tu!!
What the F?
Bila tengok menu, kebetulan tengah bbm dengan bestie kitorang..
Kononnya nak suruh recommend la ape yang best dan sedap..
Katenyerrr..kawan kitorang terus reply "NOOO!Tak payahlah fa..dahlah tak sedap,mahal pulak tu!"
Ape lagi, kitorang berdua terus bangon, saya ambil handbag then mr. boifie kate, "Takpelah,kawan kitorang cancel tak jadik datang..(padahal memang nak dating berdua je. mana ade kawan nak datang..wawawa.."
Hahahahaa..bangla tu sangat blur sebab kitorang duduk tak sampai seminit terus bangun and blah.
Saya dah tak de hati langsung nak try menu dorang.
Peleaseeeee okk..NO THANKS..hee
Bagi free pon tak nak..haha
So, apa pulak cite Tutti Frutti ni? ahaa.. Nyumm nyumm..Yang saya nak try sangat adalah red velvet dorang..
Saje lah nak comparekan dengan red velvet Baskin Robbins.
Hmm..what could I said?
Ingatkan saya je rasa macam tu..
Bestie saya pon kata,"..Ha ahlah fa..red velvet dorang dah macam coklat.."
Seriouslah korang..
Saya taulah rasanye tak sama macam pure red velvet..hahaa
Ingat tak cake red velvet yang saya giler sangat kat Whisk Espresso Bar ni?
Haaa..memang sangat diff okkk..huu
So, camnilah ruang masuk shop mereka..
Self service ok guys.
First, take your size cup, then choose your own flavor.
Bring it to the counter while you can add some topping of mashmallow, m&m, and what so ever.
Later, eskem-eskem anda akan ditimbang..hahaa
Dekat sinilah yang part bahaya ni.
Macam saya memang dah alert.
Sebelum ada kat bangi patutnya kawan recommend gi kat Sunway.
So, dia da pesan camane harga and all.
So, kami punya takdelah mahal sangat seperti ada yang sesetengah boleh cecah RM20++.
Saya punye cuma RM10 dan mr. boifie hanya RM11..^_^

2 comments:

lovelyadibah said...

bangi kt mana??wah..teringin nk pegi!!:)

btw,hi!kita link awak eyh!

Iffah Hamed said...

bangi opposit azue bridal dear..huhu..lepas mcD..;)
kk kite link kamu jugak eh :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails