..Terima Kasih Kepada Mereka..

Thursday, March 10, 2011

..Kursus Kahwin 1 1/2 Hari..

Yesss..confirmlah!
Kursus Kahwin yang saya pergi ni hanye 1 setengah hari..hehe
Bukan 2 hari FULL atau 2 hari 2 malam..^_^
Dimanakah itu?
Hee..di Putrajaya, Presint 16.
Tapi, yang di Presint 16 ni, kursusnya hari sabtu half day..
Pukol 2 petang sampai 6 petang.
Ahad barulah FULL.
Yang lagi satu kat Presint 8 ka 9 saya tak ingat.
Kat situ, sabtu FULL day dan ahad half day.
Ok, ingat tak lagi entri saya fasal ni?
Haaa..saya dah pon refer dengan staf-staf pendaftaran di situ.
Kata mereka, ada sesetengah negeri dah diberi arahan untuk laksanakan macam tu.
Even Selangor pon dah ada.
Tapi so far, mereka di Putrajaya ni masih belum terima sebarang arahan..sighh
Lega saya dengar.
Tu yang korang harusssss ambil lekas okk..^_^

Anyway, bagi sesiapa yang masih belum mendaftar untuk menghadiri kursus tersebut, boleh hubungi terus number ni...
019 2876979
jika anda berminat untuk ambil di Presint 16..=)

So, sijil anda dan pasangan bolehlah diambil seminggu selepas kursus.
Saya dah collect sijil saya.
Korang pulak bila lagi?
Hehehe..

3 comments:

Nanie said...

da amik juga...lega da..tapi lama lagi nak kawen huhu...apa yang perlu di lakukan sudah siap...hehe

adnil linda said...

yg kt p9 pn satu stgah hari juge...same jerk...

yeay...da boleh kawen kn???hehehhe

Iffah Hamed said...

nanie : yeahh..yg penting step kne dan wajib setle dulu..hee
adnil : p9 ahad dia yg setengah hari..kt p16 sabtu..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails