..Terima Kasih Kepada Mereka..

Saturday, February 5, 2011

..Kursus Kahwin 3 Hari 2 Malam..

Apa??
Benarkah apa yang saya dengar dari sumber-sumber yang boleh dipercayai?
Bermula bulan Mac 2011 nanti mereka akan selaraskan semua kursus kahwin berlangsung selama 3 hari 2 malam..
Adoii..menakutkanlah..
Nak buat apa sampai 3 hari 2 malam tu?
Tak sanggup saya..
Bagi sesiapa yang belum ambil tu, cepat-cepatlah register.
Haaa..lainlah kalau ada yang sanggup.
Huhu..that is not sooo me,ok

7 comments:

ElyaElmo said...

sejak 2 thn lepass derangd ok ckp nk buat...
nasib baik dh settle..hehe

jooleata said...

kita punyaa hilang.. oowhhh my!

sob sob

cik syahira (a soldier's gf) said...

assalamualaikum iffah.

saya dah dengar ni since 2007 lagi. syukur kami dah settle zaman-zaman belajar lagi. hihi.

saya ada terbaca diblog b2b yang beliau dan pasangan juga dah menghadiri kursus 3H2M tu. katanya best!

Nadya Zahid said...

ermmmmmmm..mmg dah lame dgr cite ni dah...sampai mase tu nadya trus gi amik kursus kawen wlupon mase tu blom pon bertunang!hahahahah :)

Iffah Hamed said...

ElyaElmo : bestt er kamu dah settle..huhu..

jooleata : dear,cmne kamu punye boleh hilang lo? then u kne pegi balek ka how?

cik syahira : hai dalink..lame tk dgr khabar u..=)tu la tu..i pon da dgr benda ni dr dulu lg da..tp bakal sis in law i baru bgtau yg bulan dpn dorg akan kuatkuasakan..aiyoo..kalau i xsanggop la dear. t i blur dok lme2..hee

Nadya Zahid : untonglah kamu..huhu..kite ni byk sgt pacaran ganti2 seblom ni. so skg bru sedia nk amek..hee

jooleata said...

hai iffah.. kita dengar je awk post ni trus book baru.. nak tgu adik kita cri kt rumah.. ntah ade ntah x..

book 19-20 feb kat setiawangsa.. :)

Iffah Hamed said...

jooleata : hai dear..;) ouchh..i pon cm nak amek la next week..wuuu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails