..Terima Kasih Kepada Mereka..

Saturday, February 5, 2011

..WTF : Polaroid Camera..

Ada sesiapa tak yang tahu mana saya boleh dapatkan ini camera?
Sudah merata saya berjalan, sudah penat pak cik Google bagi klu..
Tapi masih belum ketemu lagi..*sob sob sob
Bagi sesiapa yang tahu, saya perlukan maklumat dimana dan bagaimana saya boleh dapatkan camera ini..
Serta berapa harganya ye kawan-kawan..hee
Baiklah, saya nak kongsikan sedikit tips in Personalising Your Day.
*psss..PLACE A POLAROID CAMERA and guest book at the reception table. Ask guests to take a picture of them and stick it onto the book with a written message on the back of the photograph.
And now you know what is my purpose in searching this camera right?
Pleaseee guys..
I am really really need your help this time.
Sila tinggalkan komen atau pm saya di facebook atau sms saya atau apa-apa saje as long korang ade any idea, let me know eh..^_^

9 comments:

Wanie Legaspi said...

hye cik iffah ;)

saye nak beli jugak polaroid camera nih , tapi maseh belum berkesempatan .

so kat sini maybe ade jual cube tgk . ngee ;)

http://www.theclickshop.net/

and other one kat cini

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002026568522

Iffah Hamed said...

tenkiu cik wanie..huhu..saya nak gi visit cpt link yg kamu bg tu..hehe

*suke errr..huhu

Iffah Hamed said...
This comment has been removed by the author.
andeliana said...

hai dear..sy jumpe kamera tu kt sini..

http://lomo-logy.blogspot.com/2010/01/fuji-instax-mini-7s-with-free-instant.html

jemput ke blog sy jugak :)

Iffah Hamed said...

ouh thanks cik andeliana..huhu

will visit u after this..=)

missbutterfly said...

hi..tak silap saya ex-b2b hazlynda penah guna polaroid utk guestbook dia..http://hazlynda.blogspot.com/

Wanie Legaspi said...

dah tengok ke cik iffah ?

i just buy the camera here .

http://www.lomokaki.com/wordpress/

try lah tgk kat cini jugak ;)

Iffah Hamed said...

missbutterfly : wow..mcm besh je bunyik tu..huhu..harus tengok ni..thanks anyway dear.. =)

wanie : ouh..bile u bli? brape dear?

Wanie Legaspi said...

I beli on sunday , then die terus pos on monday , tuesday dah dapat . yeayyy ;)

RM268.00 including camera, 4 AA Batteries and i box instax mini film

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails