..Terima Kasih Kepada Mereka..

Saturday, September 18, 2010

..Anniversary Celebration..

Flashback!! Huhu.. Maaflah, walaupun entry ni agak basi sedikit, sedikit je yer..hehe Tapi, nak jugak saya kongsikan my happiness di sini.. Masih ingat lagikah dengan entry Ulang Tahun ke-2 saya yang sudah? Haaaa.. So, kali ni saya nak ceritakan tentang aktiviti kami seharian tu..^_^ Pagi itu seperti biasa incik Chenta pergi ke kerja. Nak tahu kemana saya? Huhuhu.. Saya sibuk ke hulu ke hilir pergi bank untuk tukar duit raya yang hendak diberi serta yang dikirim oleh bonda. Anyway, sambil menyelam kita minumlah airnya sekali. Sesudah tu, saya terus carik kedai yang ingin dituju. Nak tengok apa saya buat?
Haaa..Saya pergilah tempah hadiah anny untuk incik Chenta.Dah pening tak tahu nak bagi ape..Lain yang dirancang, lain yang dibuat..hehe..Selepas saja ambil incik Chenta dari tempat kerjanya, incik Chenta berhajat nak pergi bayar zakat.
Aminn..alhamdulillah..Selesai sudah satu kewajipan.
Ouhh.. Hampir tiba saat untuk berbuka puasa ketika itu. Kami plan nak isilah perut kami ni dengan Tomyam dan Chocolate Milk Shake kat Johnny's restaurant steamboat at our nearest place. Tapi, FULL pulak.. Kena tunggu 2nd round pukul 8.30 pm. Eeeee.. Semata-mata, tak nak lah saya. Silaplah, gatal-gatal tak nak pergi booked awal-awal.. So, last-last kami makan dekat Chop&Steak sahaja. Kempunan spaghetti situ..hee
Burrpp..Alhamdulillah..^_^Kenyang jugak akhirnya..Ok, part ni saya paling suka..huhu..Agak-agak apa yer?Tadaaaa....So, these are our anny present..Hehee..^_^
So, what say you? XOXO

4 comments:

cik syahira said...

assalamualaikum iffah,

so sweet la kamu ni.
macam mana dapat idea buat medal tu?
saya tak pernah terfikir. tapi boleh dimanfaatkan idea ni. thanks yer sharing idea~

Iffah Hamed said...

wsalam cik syahira..huhu..thank u dear..;) saya dpt idea tu masa tengok lagenda budak setan..hehee..its a good idea to share actually. and that's why i wrote this entry..nway,stay keep in touch ok..^_^

GhA said...

cik iffah..awak sgt..sgt romantik la
tp lawak la
best man winner ea u
tp sumpah nice
i like it
weeee...

btw..saya jeles awak ade BB
-_-

Iffah Hamed said...

huhu..malu sy..hee ^_^
ye lo..his the winner..gagaga
tenkiu cik gha..
elee..tamau la camtu..cepat lo kasik angkat..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails