..Terima Kasih Kepada Mereka..

Wednesday, March 30, 2011

..Nak tahu warna tema untuk kawan-kawan?..

Haaa..
Memandangkan ramai sangat yang tanya saya warna tema nak beli kain la, nak carik baju lah, so, saya dah pon dapatkan khidmat nasihat dari consultant kami, PASTEL COLOR for friends would be nice..^_^Seriously i heart the idea! Weee..
Damned gojes..huhu
Sangat sweet bila tengok kawan-kawan yang datang semuanya dengan warna yang sangat lembut even though if it is colorful..
Saya sangat terharu dan bersyukur dikelilingi dengan kawan-kawan yang sangat sporting+excited+fun and the most important is they are HAPPY FOR US TOO..^_^
Thanks guys!
Won't even forget these memories..
Anyway, kat bawah ni saya tunjuk beberapa sample pastel color bagi memudahkan korang ok..hee

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails