..Terima Kasih Kepada Mereka..

Sunday, April 3, 2011

...Idea Saya Untuk Si Dara Daripada Pihak Perempuan..

Ok, makluman ye.
I did not asked them to wear those pink color as u can see from the picture.
Itu cuma contoh sebagai bahan rujukan.
Lagipun, they are damn gojes! ^_^
Bagi si dara saya, mereka akan pakai baju bertemakan gold beige.
Kain telah diberikan, cuma design terpulang pada mereka sendiri.
Sebarang tambahan bead, lace atau patching haruslah berwarna hitam sahaja..kann
Barulah matching sikit dengan rombongan si teruna nanti.
Tudong/scarf, accessories, kasut, semuanya berdasarkan theme hitam pihak lelaki.
Dapat tak bayangkan?
Hee..oklah, untuk rombongan saya kesemuanya ada 11 prettiest ladies..^_^

7 comments:

lovelyadibah said...

wah!!suka:)

Anonymous said...

kalau ko bukan anak oang kaya, tak dapat der nak merasa kawin mcm ini. kahkahkah

Iffah Hamed said...

lovelyadibah : suke kan kan..hee


stranger : maaf, what are u trying to say here? seriously i dont get it..

anaztasias nora aira said...

ramainya iffah !!! mesti besh ni :)

Iffah Hamed said...

cik nora : Auwww!ramai kan kan..dah yg angkat dulang er ade 11 dulang..huhu

Cik Belle said...

well, kalau bukan anak orang kaya pun, kite boleh amek contoh ni sebagai sumber inspirasi.

iffah, super lovely! =)

Iffah Hamed said...

cik belle : wow!superb answer..haaa..trime kaseh dear..kann..

xsemestinya anak org kaya je boleh kawen mcm ni. Well,good planning with a creative idea lg superb hasilnya drp org kaya kawen yg campak2 duet je serah citarasa ikot org lain..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails