..Terima Kasih Kepada Mereka..

Monday, April 4, 2011

..Warna pilihan untuk bilik kami..

Haa..ape lagi ni?
Nippon Paint lah bagai.Fuhh..first time nak beli cat sendiri.
Bukan reti saya ni.
Selalu Lad yang gi belikan untuk rumah atau pon bilik dia.
So, sekarang ni bilik sendiri pulak?
Tak siap lagi ke fa?
Adoii..cat sudah beli, nak mengecatnya belum lagi.
Siapa nak tolong saya ni..waaaJenuh saya nak carik colour favourite saya.
Jenuh pikir macam mana yang saya nak..
Haaa..finally, jumpa pon sample gambar bilik pilihan..ahaks!
How was it?
Beautifully!!Weee..
Gojes kau beb..auch!
Pink itu saya dan putih itu dia..hahaha
Ada ka camtu?
Salah salah..
Pink itu comel dan putih itu gojes!^_^
Terbaiklah ni kan kan..
So, cat dah beli, katil dengan accessories bilik belum carik lagi ni..sighh -_-'
Ok, besok kena jugak start semua ni.
Tunggu resultnya nanti yee..^_^

2 comments:

lovelyadibah said...

owh..kenapa cantik sangat??huuu~..:)pandai la iffah cari kombinasi warna:)

Iffah Hamed said...

alooo..kamu ske puji kite sgt tau..hee..maloo saye..;)
xdelah pandai sgt pon,ikot gerak hati citarasa sendiri..haa..cerewet kan..^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails