..Terima Kasih Kepada Mereka..

Tuesday, November 15, 2011

Baby Sleeping Bag One of The Best Gift for Newborn..

But, what should you beware if you think on buying a sleeping bag for the infant.
Kebetulan baru-baru ni, kami ke IKEA untuk melepaskan kempunan IKEA Meatballs. Maklumlah, last sekali makan masa sebelum isu meatballs IKEA yang dikatakan tidak halal and all. So, nak makan lagi sekali, terpaksalah tunggu isu tu reda. Huu..Nak dijadikan cerita, lepas makan tu, semua excited nak tengok barang-barang bayi di showroom IKEA tu. So, terpandanglah kami ke arah sleeping bag dorang. Comel..sgt comel! Harga pon standard price macam barang-barang baby yang lain. Mama pon kata menarik kalau nak bagi hadiah untuk orang. Balik tu, sajelah saya search fasal baby sleeping bag ni. Manelah tau ada lagi murah dari IKEA dan lebih banyak pilihan dari segi design dan warna. Hehe..Kat IKEA tak banyak pon designnyer. Anyway, saya terjumpa link seorang blogger ni. And he said something about the IKEA baby sleeping bag tu. Kat bawah ni saya attachkan gambar supaya uols tidaklah tertanya-tanya. Berserta sekali dengan link blog tu. Feel free to read hokeyh..
Ok, ape lagi yang saya jumpa ni? Hehe..Best best! Cuba uols tengok. Comel kan kan..haha. Tak sabar nak suruh mama tengok. Murah lagi pulak tu dari IKEA punya. Tapi so far, ni je design lain yang saya jumpa. Kalau uols ada terjumpa kat mana-mana, link-link kanlah ke saya yerr..heee
 
Polar Fleece
 
Colorful Caterpillar 
  
Nissen Green Pea

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails