..Terima Kasih Kepada Mereka..

Thursday, September 20, 2012

Online Invitation..

I made this special invitation for my SIL surprise baby shower on last early September..
Untung ade application yang boleh tolong nak mengedit ni hokeyhh..
Tak kuasa uol nak bukak bukak lappy and photoshop la bagai..hee
Gambar pon saya mintak uncle Google jer tolong carikkan..kelasss i kan. Huhu..
Al kisahnya, nak cut cost punya fasal, and dah kesuntukan masa nak gi carik paper and printing, so i came out with one idea..ahaa
Why don't i just make it simple and send the invitation to other family members through WHATSAPP Zaimi's family group..hehe
Alang-alang incik hubs da create silent group semata-mata untuk plan the surprise baby shower tu.
Senang sikit nak berbincang since we have another official family group, so tidaklah terkantoi ape yang dirancang itu..haha *gelak notti
So, macam ni lah ghupe benda alah yang saya dok cite ni.
Simple and jimat kan kan..ngee

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails