..Terima Kasih Kepada Mereka..

Friday, June 18, 2010

..Crocband Flat..

..Damn its pretty cute! ahaks! This Crocsband Flat would be my new temptation today. Last night, masa keluar pergi Jusco dgn mama+dyy+lily, we all drop by kat Crocs store sekejap. Few hour before that, mase kat office, aku da search da kasot tu. Tu yg ajak diorang tgk depan2 jap..huhu. And I am totally in love with it. RM139 as in the store..Really wish to buy. Dah la aku ni susah sangat dan giler nak berkenan ngn sesuatu. Lagi2 benda yg dipangil kasot! Semua shoes yang aku ade sekarang ni, is my love at the 1st sight..cheewahh! *wink wink..makne er sekarang ni, kalau korang nampak ape kasot ka selipar ka yg aku pakai mase terjumpe korang,itu adalah cinta pandang pertama saya! Xbanyakk..balek2 korang nmpak yang same jea aku pakai.. And warna pon lebeh kurang jea. Merah,Pink,Puteh,Hitam..huhu. Tapi,yang menjadik masalahnye sekarang ni, mane satu yang patot aku pileh.. semua faveret color aku ade.. Cube korang tgk ya..

..Merah ni da tentu dan terang2 aku suke. Flip flop aku merah. Rio aku pon merah! Adeehh..

..Pink? Kinda cute lehh..I love pink oso. And because of that, it makes me more confioused..

..Goshhh!!This color really drive me insane..;)

..Perhaps, yellow also nice laaa..aiyooo!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails