..Terima Kasih Kepada Mereka..

Monday, June 21, 2010

..Youth 10 Festival..

..This post I dedicated specially to cik Yeyeq yang jauh di sane..Sememangnya, saya rindukan gurau senda dia.. :')

..Ni mase registration untuk Libresse contest. Saje je aku gatal2 ajak dorg masok sbb nk dptkan sample for the product tu jea. Hehe..

..Me and Yana done already. Waiting for cik Yeyeq..

..1st shot from mista Zarizi..

..2nd shot from mista Zarizi..

..Peristiwa ni lagi aku xbleh lupe ouh. Sememangnya rase mcm xpatot dan xadil. Tapi pada siapa untk aku buat aduan? I mean pihak pengurusan kot. Adakah patot, contest yg kami masok ni is divided by 2 category. DSLR and camera. So,for sure la kami masok yang DSLR category. Memandangkan hadiahnya juga cukop lumayan untk dikongsi. Akhirnya, pukol7 pon tiba. Saat kami mendengar keputusan pemenang. Sebenarnye, kami xkesah pon kalau kami xmenang. Tetapi, bagi pendapat anda, adakah relevant, pemenang yg menang category tersebut adalah salah seorang dr exhibitors? And if you can see in front of your eyes, the winner is one of their crew!!!
So,what say you??
Apakah tindakan yang patot sy ambil ketika ini?

..XOXO!..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails