..Terima Kasih Kepada Mereka..

Tuesday, June 8, 2010

..Satu hari di Muara, Melaka..

..Kali ni, perjalanan kami ke Melaka hanyalah untuk pergi makan ikan bakar. Sedap kate mereka. Cume Iffah je yang xpernah sampai. Eg pun da lame xpergi..So,kami pun meng'free'kan diri kami hari tu. Hehe..tapi,sementara nak tunggu petang tu,sempat jugak la kitorang jalan-jalan kt Jusco..Cuci-cuci mata. Cerita lucu kali ni yang kitorang bwk balek dari Melaka fasal,VITAGEN! hahaha..you guys must be wondering at this moment kan? hee..ape yg lucunya?..Me+eg+yana+yeyeq+afi+akif jea la yang tau..huhu..Berlagak macam org kampung yg batak giler. Kalo x,xkan sampai minah kt jusco tu nak ngate2 kami kan kannn..Well,anyway,enjoy my sourvenir here..Hee


..Cantek x top neh? I really admire this top sampai tercarik2 kt KL..huhu. Naseb la baik ada. Kalau xde, jenuh jugak Eg nak kena penuhkan permintaan princess dia sorg neh..haha

..Mereka ni mmg slumber. Depan cermin besar tu pon jadiklah nk curik2 snap pix. And this picture is after the VITAGEN story..hehe

..3 teruna pingitan..

..Same kan muka diorang berdua ni? Cume versi tu je lain2. Haha..

..Bergambar sejurus lepas makan ikan bakar, sotong, ermmm..ape lagi ek? Semuanya lah..haha

..Sempat coret kenangan kt parking kereta sebelum bertolak balik ke KL..hihi

XOXO!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails