..Terima Kasih Kepada Mereka..

Wednesday, June 9, 2010

..Pendakian Kami Pada Petang Hari..

..Broga Hill! Mesti korang da familiar kan? Selalu orang cakap fasal tempat ni..Cume antara pernah sampai atau tidak je. Hehe..sebenarnya,kami plan nak naik pagi-pagi buta. So,saya pun mula la menyibukkan diri tgh malam tu..Nak buat kajian dulu la katakan. Maklum la,nak naik pagi2 buta. Tapi, tempatnya xtau. Hahaha...Browsing punya browsing, jam dah dekat pukol 3am..Budak2 ni jadik ke tidak? Diam jea masing2..Sedar-sedar, pukol 7 baru bangun!!CRAZY mann..what time is now?? We supposed to reached on the top of the hill already at this time. I text them once I woke up. But it is totally disappointed me. So,ape lagi? Tido la balik..hahaha..Dan hasilnya, korang dapat lihat gambar2 yg saya upload neh semuanya adalah pendakian kami pada sebelah petangnya..Huhu..tapi, hajat nak sampai atas xkesampaian. Again,we cancel. We decided to turn back. Dengan Eg yang perut mengulas2, Iffah yang tercungap2..Memang seharusnya tindakan kami berpatah balik tu satu kemestian lah..heee..

..Incik Eg yang cuba menahan sakit perutnye dari awal pendakian kami..JK dy!heee

..Ini cik Yana yang xpernah lupa bawak Morrison kemane2..

..Ini pulak cik Yeyeq dengan shade baru er..;p

..Two Pair..

..Three friends..

..All in..;)

..Owhh! Thats me, cik Iffah..

..Hanging around my camera with the tripod..

..Ini la Prince Charming saya! Incik Zarizi..

..Rush yang tiba2 fiollow last minute..huhu

..Aku, Dia dan Lalang..;p

Yeaayyyy!! Konon2 je tu..;p

XOXO!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails