..Terima Kasih Kepada Mereka..

Wednesday, June 9, 2010

..BROGA HILL..

..Tadaaa..The same place but in the different time. Hee..And the followers also slightly different from the first trip. This time memang betul2 xdirancang. And, in my opinion, the last minute plan always better. Haha.. Even though it will seems like unprepared, but redah saje..;)

..Anyway, finally then we reached on the top of the Broga Hill. Even though there's still have other top. But we are on 1 of it lo. Who cares? Do you? Masa almost nak sampai atas tu, rupenya, ramai jugak org di atas sana. Siap ade yang berkhemah, yang tido koboi pon ade. Huhu..Feeling kami waktu tu, mmg xdpt gambarkan lah macam mane. Seronok + gembira yang teramat.


..Setting camera sebelum subuh :0610 am..

..Time ni lah, baru aku realised yang aku terlupa nk charge camera. Adoii..Bising jugak la mulot Eg time tu. Ni la dia..Part yang paling aku rasa nak lari jauh2 jap. Time Eg membebel..hahaha..Menyesal aku suruh Eg tinggal camera dia, bawak camera aku..hee..Sori, dyy..;) So, gambar2 yang di ambil pun terpaksa budget2. Tension gak la time tu. Ok,back to our topic. Broga Hill? Ramai pernah naik. Tapi kenapa tempat tu seolah tiada naik taraf atau kemudahan2 spt, tandas awam, surau, tapak khemah atau beristirehat, gerai2 mknan dan minuman?? Sayang rasanya. Besar potensinya kalau tempat ni dimajukan. Kita pun bangga kalau dpt sampai ke tempat mcm tu. Apatah lagi nak promote pd org luar..Renung2kan lah..;)

..Subuh mula beransur..


..Pemandangan from our spot of top. Ramai manusia kan? Macam semut saja bila kite tgk..


..Inilah yang akan terjadi bile shutter di'release'kan. Huhu..

..Standing from left; Eg, Iffa, Acap, Yana, Yeyeq, Luqman and Syawal..
..Sitting in front from right; Ebey, Rush, Uncle Kerull..

..Many thanks to all for make it true! Love you guys..

XOXO!

2 comments:

alantanblog said...

Nice photo! & I hope you love the Broga Hill hike :-)

Feel free to join Broga Hill Lovers - Facebook Group at http://www.facebook.com/group.php?gid=81317897674

Iffah Hamed said...

sure..;)thanx anyway..i'd join the group already..thanx again for your inviting..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails