..Terima Kasih Kepada Mereka..

Wednesday, July 14, 2010

..A'famosa Water World..

Hey..
Whaddup?
So, kemane korang hujung minggu baru ni?
Hope semua enjoy your weekend k..;)
Saje nak share experience kat sini.
Weekend baru ni, kami berlima (saya+eg+ebey+luqman+acap) spend our Sunday at A'famosa Water World.
Fun memang fun.
Tapi boring xdak geng.
Ye laa..
Memanjang dorang jea naek turun water splash uh.
Ok, anyway, korang mesti xkan boringnye lah tengok gambar2 kami di A'famosa ni.
Ntah ntah, lagi korang rasa macam nak pergi adalah..
Heeheee..
Sebab respond yang saya dapat kt Facebook not that bad.
Lepas saya upload je gambar dlm album FB, ramai jugak la yang tengok dan rase nak pergi.
Ade jugak orang yang bertanyakan tentang bayaran ke sana.
Haa..
Nak pergi?
Jommm tengok gambar kat sini dulu.
Macam orang selalu cakap tu.
Amek feel dulu.
Huhu.
So, what say you?

*Gambar kami dalam kereta sepanjang perjalanan dari bangi ke A'famosa, Melaka..
..EG.......................................IFFAH..
..EBEY..
..LUQMAN..
..ACAP..

p/s : Itulah kami berlima. Antara watak2 yang terlibat dalam pembikinan Trip ke A'famosa ni..

*Antara aksi2 senam muka dan tangan yang cube dilakukan di dalam kereta..

*Yang ni pulak drawing dikala mengisi masa terbuang..

*Setibanya kami disana. Jeng3..Disambut dengan gajah, unta, anak kuda..Huhu

*So, kepada sesiapa yang tertanya2 akan tentang bayaran kemasukan ke sana, lihat gambar di bawah..
p/s : Ok, kalau tengok Water World, weekends untuk adult adalah RM40. Tetapi, yang itu termasuk dengan 1 set of lunch. Macam kami, memandangkan semua masih kenyang sbb da breakfast kt Bangi sebelum bertolak pagi tu, so, kami xamek la pakej tu. Jadiknya, kami cuma bayar RM30 per head. Ahaa..

*Yeaahhh..Cool. We are here mannn..

*So, this is the map along the A'famosa Water World.

*Guys, u gotta see here..
p/s : Cool is it? Those are the pictures before we fly swim in the beach. Frankly speaking, I love all my pictures here because its non-editing. Nor even to do the bright or contrast in Photoshop. Shutter and Aperture camera, saya setting baekk punyerrr..;)

*Setelah kebasahan dan hampir kekeringan, baru amek balek camera kat dlm loker. Then, dorang gi maen balek n saya snapkan those splash picture for them..

p/s : Jom tengok aksi2 mereka..;)









*Selesai sudah la pengembaraan kami ke A'famosa. Jumpe pulak lepas ni kat mane ek agaknye?
XOXO ^_^

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails