..Terima Kasih Kepada Mereka..

Thursday, July 22, 2010

..Chocolat Wrapper..

Hi there..^_^
Kali ni saya nak buat entry fasal chocolate pulak.
Hehehe..
Sape kat sini xsuke chocolate?
Ahaaa..
Mesti suke punye lahhh..
Lagi-lagi kalau kat chocolate tu ade name korang ke, gambar korang ke...
Correct me if i'm wrong.
Huhuhuhu..
Every bodies damned loves choc!!
The same thing goes to me.
So,ape yang saya nak kongsikan hari ni tentang 'Chocolat Wrapper'.
Ape kate korang cuci-cuci mate dengan gambar-gambar dorang dulu?
Heee...
*Pix yang kat bawah ni mereka design untuk kalau nak buat hadiah bertunang..
*Pix yang kat bawah ni pulak mereka design sesuai untuk hadiah perkahwinan..^_^
*Pix yang kat bawah ni pulak mereka design kalau untuk hadiah harijadi..^_^
*Pix yang kat bawah ni pulak mereka design sesuai kalau nak bagi untuk anniversary korang ka, parents korang ka..^_^
Ok,da puas cuci mata?
Kite tengok harga mereka pulak macam mane.
Saya rase ok dan berbaloi.
Tapi,tak tahulah korang macam mane.
Depends on the budget actually.
Tapi yang ini hargenya cume RM35 sahaja..
huhu..
Murah kan kan kan..^_^
So,what say you?
XOXO ^_^

2 comments:

Mr Noble said...

murah jugak tu :D

Iffah Hamed said...

murah kan kan..huhu..
ok what..^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails