..Terima Kasih Kepada Mereka..

Tuesday, July 20, 2010

..Pink Guitar..

Jeng jeng jengggg!!
Jumpe jugak akhirnya..^_^
Gitar akustik kaler pink..heee.
Kan betol saya cakap.
Masa niat saya nak jual gitar lame saya dulu tu, sangat berat nak lepaskan.
Tapi, sebab ingat pesan mama,.."Lepaskan je la. Siapa tahu lepas ni awak dapat lagi bagos.."
Yeahh maa.
You are damned right.
But its not yet.
Only could say that its coming soon.
Hehe..tape.
Kalau ade rezki, ade la.
Guitar lame saya yang dah pon SOLD OUT!
Anyway, saya ade survey gitar ni.
Puas carik.
Katenye xdak kat M'sia.
Tetiba satu hari, Yana bagitau ade dia nampak kt BB plaza ka Sg. Wang.
Ape lagi, ade je peluang, terus saya ngn EG gi carik..
Kami jumpe la satu kedai tu
Agaknya yang tu la kedainya.
Sebab macam dah xdak kedai lain da yang jual instrument kat situ.
Kami pun masok la tanye.
Gitar tu baru je jual.Ggrrrrr!
Hargenya pulak RM500-RM600 punya range..aahh!
Memang diluar budget a.
Tapi tape.
Saya akan terus mencarik sampai dapat..
Ermm..Ade x sesiapa tahu kat mane saya boleh carik?
So, what say you?
XOXO ^_^

5 comments:

Mr Noble said...

mahal tu!! apa kata beli gitar biasa pastu kalerkan pink?, rasanya lagi murah camtu

Iffah Hamed said...

mmg la mahal tu..
p patot er dr sumber yg i dpt,rage dia around rm300 jea..
maybe yg kdai tu ckp gitar laen kot..
hmm..kaler sendri?
mcm xconfident je ase..huhu

Mr Noble said...

i mean upah kedai cat la :p
last time tahun 2005-2006 harga gitar yamaha under RM300. tp yg kaler biasa la.
good quality especially the neck :)

Iffah Hamed said...

i seyh..huhu
tp kalo upah bpe la plak?
compare kalo bli siap?

Mr Noble said...

err.. tak tau la pulak :p
cuba tanye org ni gapnap.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails