..Terima Kasih Kepada Mereka..

Monday, July 5, 2010

..Ulasan Pameran Pengantin Mid Valley..

Ni lah ulasan saya berkenaan dgn Pameran Pengantin yang diadakan di Mid Valley baru-baru ni.
Xbanyak yang dapat.
Sebab mase datang hari jumaat tu da lambat.
Balek kije lambat, pastu jammed lagi.
So, mase sampai tu nk dekat kol9.
Dorang dah nak tutop kedai da. Hee..
Tapi, sebab da janji, and banyak lagi booth yang xdan nak singgah, so kami decide untuk datang semula keesokan harinya.

So, inilah hasil dari kunjungan kami hari sabtu tu.
Pun banyak yg xsempat kami singgah.
p/s: nak cepat balek nk tgk Germany vs Argentina..hee

Tapi, amek jea brochure yg dihulur2.
Mane tau, ianya diperlukan saat2 kecemasan..ngeee

Gambar2 kat bawah ni semua adalah hasil kami yang plg lame menetap iaitu di booth 'Adam Arish'.
Kami berpeluang bercakap dengan big boss which is daddy's to Adam Arish.
PR dia mmg sangat bagus.
Would like to recommend him to you guys.
Siap bagi kami rasa makanan mereka hari tu.

Pakej yang dia provide memang best.
Tengok je la pelamin2 yang dia sediakan dlm pakej catering dia.
Chentekkan?
Saya tengok gambar ni mesti teringat adik saye.
Kerusi pelamin feveret dia..;)


Kat bawah ni pulak, sample of picture Table Setting for the candle light dinner.
Satu idea and concept baru, selain drp pengantin kena duduk makan di meja beradab.
Mungkin untuk cipta kelainan, boleh juga idea ni diguna pakai. ;)


Cube teka ape plak ni?
Hehe..
Transparent canvas for the canopy.
Nice right?
Sangat sangat nice.
Tapi waktu malam nice la..heee
They did also provide this kind of canopy.
Can request to come with the fairy light too..;)


Ok, yang ini adalah sampel decoration yang diambil jika perkahwinan itu mahu dibuat di dewan..
Not that bad..;)
Plus, I love pink a lot!


Haa..mesti korang wonder kan?
Ape la pulak kad jemputan ni buat kat dalam pakej cetering nih?
Mereka pun ade provide service ni ker?
Tidakk..;p
Tapi, mereka akan memberi bayaran kepada pasangan yang meletakkan logo mereka di dalam mane2 tempahan kad kahwin..
RM0.30 per piece jika logo dicetak di dlm atau di belakang kad.
Tapi, RM0.50 per piece jika dicetak di hadapan kad jemputan..;)


Last but not least, picture pelamin yang saya toleh hampir 10x walaupun da jauh..ngee
Chantekkn?
Sponsored by Dina Halim..
So, what say you?

..XOXO..

2 comments:

Cik Belle said...

Dear, bole share how much Adam Arish quote u for transparent canopy setup? =)

Iffah Hamed said...

Cik Belle, esok i update the quote in my latest entry ea..ramai jugak yg request for the quote yg i dpt. tp i asik lupe nk update..ngee..do check my entry tomorrow k..^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails