..Terima Kasih Kepada Mereka..

Monday, July 5, 2010

..Sedapnya xtau macamane nak cakap..

Alang-alang kami kat Mid Valley, lapar pulak tu.
Nak gi makan malas nak duduk menyinggah.
Sebab nak cepat nak balek tengok bola.

Suddenly kami teringat kt Spaghetti Black Pepper kt Sweet Chat tu.
Adoi..Black Pepper dia mmg tangkap lahh..*slurrrrpp

Gambar food tu xdan nak amek, akibat terlampau lapar. Hee..
Tapi, korang boleh tengok gambar kat sebelah kepala Eg tu.
Haa..macam tu rupe.

Yang ni memang highly recommended for all of you.
Tak kire ape peringkat umur pun. Hehe..
Confirm korang suke..

Kadang-kadang nak beli kalau rase jauh, dekat Mines pon ade.
Xcaye gak?
Pergi try..;)

Ok, yang ni lagi satu.
My faveret drink mase saya kije dekat Mid Valley dulu.
I bought it almost everyday..hee

I loves honeydew a lot.
Plus, inside this drink, mcm ade ball2 yang boleh chew.
Its a blended drink..

Also, highly recommended! ;)
Go and grab it if you found Nelson's.

Alaa..kat tempat yg jual waffle, jagung rebus semua tu..
Ade la tu..huhu
So, what say you?
..XOXO..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails