..Terima Kasih Kepada Mereka..

Monday, July 5, 2010

Toy Story 3: Trailer

Ahaaa..Akhirnya, dapat jugak tengok 3D lagi.
Tapi kali ni lagi siok sebab mase tengok Alice in Wonderland sebelum ni banyak jugak la saya mengeluh.
Serupa tengok wayang biasa.
Animasi mereka xbanyak sangat pun compare dengan Toy Story ni..


Cerita ni favorite saye since I was kids.
Nak tgu series 3 ni pun boleh tahan jugak lame dia kan?
Heee..
But ape2 pun, saye tetap setia menunggu. ;)

Tapi, jika berdasarkan kesudahan cerita ni, seolah macam dah xde sambungan lagi.
Mana tidaknye, all the toys are not belong to Andy's anymore.
And he already gave to the other kid which he really put on his trustworthy on that child.
Part yang dia nak kasik Woody tu paling buat saya hampir mengalirkan air mata. Hee..

But anyway, dorang memang best! And saya x miss beli benda alah kt bawah ni..huhu
You guys also can grab it by having a large combo popcorn at any GSC which it comes with 1large popcorn+2large soft drinks..
So, what say you?
..XOXO..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails