..Terima Kasih Kepada Mereka..

Friday, August 6, 2010

..Sewa Dulang Hantaran..

Cik Belle!!
Korang semua ingt lagi x entry saya sebelum ni yang saya post tentang Telor Berwarne?
Haa..
Dari dia lah saya dapat idea best tu..
Huhu..
So,sekarang ni,saya berkenan pulak laaaa dengan idea dulang hantaran dia tu..^_^
Chantek you olss!!
Haaa..
Nampak x dayang-dayang yang beratur tu?
Bukan tengok tu..
Tengok dulang kt tangan mereka tu..
Huhuhu..
Bagi sesiapa yang berminat, bolehlah rent dulang ni dengan dia.
Memudahkan kerja sebab dah tak perlu susah-susah korang nak gi carik dulang la bahan-bahan la bagai..
Saya pon planning nak rent je dengan dia..^_^
Pricenye xboleh lah saya nak buat sebut harge pulak kat sini.
Better korang sendiri email cik Belle..
..nur.athiah84@gmail.com..
Atau pun lawat saja blog dia..
So,what say you?
XOXO ^_^

2 comments:

Cik Belle said...

oh my.. iffah, u are such a sweetie la! thanks dear! haha. aish, malu pulak.. *lari, p sorok belakang tiang la* ahahaha

Iffah Hamed said...

huhu..pleasure la cik belle..
bkn susah pon..alang2 kite pon da bekenan,tlg2 buat promo skali..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails