..Terima Kasih Kepada Mereka..

Monday, January 10, 2011

..Anugerah Juara Lagu ke-25..

So, berakhir sudah debaran AJL 25..
Pelbagai andaian, tekaan yang saya dengar sepanjang countdown AJL25..
Siapa yang layak bergelar juara setiap kategori dan juga Juara bagi AJL ke-25 terjawab sudah.

Jika tahun sudah, Aizat yang merangkul takhta AJL tersebut, tahun ni adalah sangat diluar jangkaan.
I guess u guys know siapa juara malam tadi..hehe
Seakan semua tersentap, terkedu, terdiam membisu setelah nama pemenang Juara AJL ke-25 diumumkan.
Siapa lagi kalau bukan Ana Rafali.
Wahh..memang makan sorang je RM35k tu..huhu
Habis je AJL, terus check handphone bukak facebook.
Sudah saya agak, pasti semua sebuk update status sambil mengomment status kawan-kawan.
Rata-rata semua agak keciwa dengan keputusan juri.
Mana tidaknya, lebih ramai yang lebih hebat dan layak untuk diadili.
Contohnya, yang memang confirm vokal mereka mantap are Faizal Tahir, Stacy, Black, Syahir, Adira..
Haaa..tapi, keputusan juri adalah muktamad.
Kita bangkang nak menangis mogok tak nak makan macam mane pon dia tetap juara.
Fuhh..tak tahu camane nak cakap, tapi mungkin sudah tertulis itu adalah rezeki dia.

P/S: Ana Rafali, kekalkan personaliti anda. Mungkin itu adalah berkat yang membuatkan anda layak memegang takhta AJL25..

2 comments:

nadzirah razalli said...

huhu..agak mengecewakan sbb target yuna xpun FT menang ;D

Iffah Hamed said...

haa..tu la fasal..sy pon target FT..*sob sob

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails