..Terima Kasih Kepada Mereka..

Thursday, February 10, 2011

..Dengan Hanya 20 Sen Saja Boleh Makbulkan Permintaan Anda..

Cehhh..macam teko Aladdin la pulak.
Katenyerr..haha
Betul lah saya cakap ni..
Based on true story masa kami di Genting baru-baru ni..hee
Mungkin kamu semua tak perasan.
Tapi saya mula sentap bila terdengar perbualan Amer dengan mr. Boifie.
Betul jugak tau kalau kite fikirkan sejenak.
Ini antara cara halus mereka nak suruh kite hulurkan duit untuk mereka.
..'ROLL A COIN, MAKE A WISH'..
Haaa..boleh korang bayangkan tak berapa banyak syiling pulaklah yang terkumpul kt dalam tu.. Jangan main gila okk..
Syiling pon orang berebut-rebut nak kutip tau..ahaks!
*macam al-kisah syiling RM74k hari tu..huhu
So,korang renung-renungkanlah ye sebelum nak lontar syiling anda dan buat hajat..ahaks!
Lagi-lagi sebagai orang Islam, orang lain sampai buat solat hajat nak mohon sesuatu.
Tapi ni?
Patotkah anda berhajat dengan hanya melemparkan sekeping 20 sen?
Pada siapa anda pohon?
Perigi itukah atau yang Di-Atas sana? ^_^

Woopssy..alang-alang dah story di sini, saya nak kongsikan lah jugak gambar-gambar kami yang kesejukan di Genting baru-baru ni..hehe

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails