..Terima Kasih Kepada Mereka..

Monday, May 16, 2011

..Jemputan dari Cik Belle..

Weee..thank you so much Cik Belle for the lovely card!
Sangat sweet kad itu..huhu ^_^Haaa..tiba-tiba rasa nak terbang sekejap.
Mana tidaknya..
Saya mula mengenali siapa itu Cik Belle ni dari Lad lah..
Dia selalu buat assignment wedding dia and banyak di'inspired'kan dari blog Cik Belle.
Lama-lama,melekat pulak saya..huhu
Secara tak langsung,dah jadik silent reader Renda Perancis..heeSeronok bila berkunjung ke situ..
Memang patutlah dianugerahkan macam-macam award..hehe
She totally deserved it..^_^
Anyway,tak nak bebel panjang-panjang,jom kita tengok kad kahwin Cik Belle yang saya kongsikan di sini..huhu
*Setibanya kad jemputan di rumah..hehe*Selepas dibuka sampulnya..hee. Chantek kan kan..siap ade swan tengah berenang-renang. So sweet!^_^ *Kemudian,bila dibelek-belek dibelakang..haha. Ini saya memang sangat mencemburui..huhu
*And finally,tadaaaa! Yang penting Iffah dan keluarga tuuuuu..Mesti Bonda and Lad semua nak pergi. ^_^ Selalu kami sembang fasal Cik Belle ni.
So, jumpa anda yang lain-lain di sana yerr..huhu

XOXO
Mrs. Chuck

5 comments:

~ NANA ~ said...

comelnye kad dia

K.I.N.A said...

kina belum dapat lagi..hehe..jumpa di sana ye iffah!hehe

Iffah Hamed said...

nana : kelasss kannn..hee

kina : kamu pergi jugak? ok,nanti kite kena buat sesi pengecaman bbf ni..huhu

lovelyadibah said...

hehe~..t jumpa iffah kt sana:)

Iffah Hamed said...

kamu pon pergi jugak ye cik dibah? wahhh..excited pulak i..huhu..kk c u there..;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails