..Terima Kasih Kepada Mereka..

Thursday, July 14, 2011

..Confirmation of Pregnancy..

Sape yang tak nak pergi cepat-cepat check kan..hehe
Kisahnya, setelah mendapat good review dari orang-orang sekeliling, kami pon decide untuk pergi check di Pusat Rawatan Islam Az-Zahrah.
Dimana ianya hanya terletak di Bandar Baru Bangi saje..
Haa..dekat sikit dan pantas.
Serious i tell you ladies, servis dorang memang tip top!
Selesa dengan kemudahan yang disediakan..
Saya ni dahlah cepat rimas..
Tak suke pulak tu nak nunggu lame-lame..hee
So, sini memang sesuai untuk orang yang macam saya ni..hee
Korang tak caye gi try..^_^
Dahlah ramah giler staff dorang, murah pulak tu dengan senyuman..
Al maklumlah, saya ni orang yang suke banyakkkkkkkkk bertanye kalau tak tahu dan tak pasti.
Kalau gi klinik gomen tu, kompem dah kena maki tu...haha
Ye la, kami ni orang muda dan baru berkahwin.
Manelah kite tau ape nak kena buat lah bagai..huhu
So, bila jumpa MO dorang pon, sejuk dan tenang je rase.
Saya di arah untuk lakukan ujian air kencing sekali lagi..
Meaning that, ini kali kedualah saya test.
Susah gak bila tak ade rasa nak buang air tu.
Berapa cawan air ntah saya dah minum.
Akhir sekali barulah dapat test..hee
So, keputusan doctor menunjukkan +ve!
Sekali lagi!
Sah yang ini confirm..hehe
Doctor cakap tak boleh scan lagi..
I have to wait for another 2 weeks.
Meaning that genap 2 bulan lah..haha
Sebab sekarang baby dah 6 minggu. ^_^
Jum tengok gambar baby 6 minggu macam mane rupe dia..hee

3 comments:

bonda said...

Iffah, Dr Google ke yang beri gambar tu? Cute nya.

.:shura shushi:. said...

c0ngrats dear

Iffah Hamed said...

Bonda : ha ah. Uncle google yg bg. Huhu. Kiutkan kan. Hee

Shura : tenkiu dear ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails