..Terima Kasih Kepada Mereka..

Monday, May 25, 2009

..Kiddokickers Academy in Bandar Kinrara..

..Welcome back guys. Lame sgt sgt rase tak update blog ni. Mesti korg rindukn gambar-gambar dinda yg terkini,kan? Hehe.. Katenyee.. Anyway,here I want to share some of my collection from Kiddokickers Clinic Academy which had took placed at Bandar Kinrara.. Haa,bagi ibubapa yg maseh belum mendaftarkan anak-anak mereka atau berminat,boleh la hubungi kanda saye selaku coach bg anak-anak ini.. Nak lebih mudah,carik saje mereka di padang awam Bdr. Kinrara setiap pagi ahad.. Tak rugi pun mendaftar.. Banyak kelebihan yg disediakan untuk anak-anak anda.. Percayalah! =)
..Kalau tak percaya jugak,lihat saje gambar-gambar yg telah dinda rakamkn di bawah.. Bukan main ramai ibubapa yang hadir memberikan sokongan. Seronok rase melihat aksi-aksi si cilik menunjukkan bakat bermain bola..


2 comments:

Kanda said...

aikk?
nih pn mau selit ka?
huhu~

Iffah Hamed said...

ey kanda..
mesti lo..
ini 1 of my port folio lo..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails