..Terima Kasih Kepada Mereka..

Friday, July 16, 2010

..Bila Lelaki Berbaju Melayu..

Haa..
Sedap pulak tajuk entry ni.
.."Bila Lelaki Berbaju Melayu"..
Hmm..
Here, i'm sketching a lil bit idea untuk kaum lelaki yg bujang khususnye.
Macam perempuan tadi.
Mereka ini diperlukan untuk membantu dlm membawa dulang2 hantaran..ngee
Stick to my thoughts.
Saya mahukan semuanya seragam..^_^
Tapi..rasenya,xtau pulak bila mereka ni beraksi depan kamera mengalahkan kaum wanita..huhu
*See!I told you guys.. ;p
*OMG! Sweet jugak kalau macam ni kan kan..Warne ni dah seakan-akan biru. Warna feveret EG and his mum..Tapi ni,'Tiffany Theme' boleh lah.
*Ahaaa..sebenarnye,saya plan macam ni laa..Semua teruna2 ni berbaju melayu warna hitam+bersongket+bersongkok..^_^ Tapi.....bile da tengok banyak pilihan warne lain,saya jadik rambang sudah. Korang rase, yang mana sesuai? Hmm..

So,what say you?
XOXO ^_^

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails