..Terima Kasih Kepada Mereka..

Friday, July 16, 2010

..Cupcake Chic..

Saya biasa dengar Cupcake Chic ni.
Tapi xpernah sampai untuk singgah merasa.
Member2 cakap ade kat Pavilion.
Tapi,every time datang Pavy asyik lupe jea nak menyinggah.
Maklumlah..
Biasanya,tujuan kalau datang Pavy ni sebab nak ber'shopping.
So,paham2 lah kan..
Bile perempuan da shopping,shopping complex nak tutop pon pedulik ape.
Selagi pintu xturon,muka guard xtercegat dpn pintu,selagi tu la masok masok dan terus masok..
Hehehehehe..
Kat bawah ni adalah menu yang disediakan di Cupcake Chic.
Saya dengar,dorang ni fresh made.
Hari2 tukar menu.
Kalau u datang hari ni,u bukan boleh dpt menu semalam.
Nak kena tunggu miggu depan la jawabnye.
Heeee..
Anyway,you guys can take a look of these pictures.
Sungguh membangkitkan selera.
Nyumm nyumm..
Mereka juga xketinggalan dalam mengadakan promosi bagi setiap perayaan atau sambutan..^_^
Besides that,they also can be wrap as a gift to someone special.
Not even that,you also can request from them to be as a door gift to your guest.
So,what say you?
XOXO ^_^

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails