..Terima Kasih Kepada Mereka..

Thursday, November 11, 2010

..Sample Outlook for Our Story Custom Album..

Hello to all the beautiful ladies of bride to be out there..
As per request, saya keluarkan jugaklah salah satu sample Story Custom Album client kami..^_^
Ramai pulak yang tanya nak tengok sample..
Tapi ini hanyelah sample from outlook ok guys..
Editing and pages dalam tu masih dalam pertimbangan samada mahu upload atau tidak.
Bukan apa, selepas insiden copycat hari tu, rasa macam teragak-agak nak display.
Dengan pakej-pakej kami pun bulat-bulat ditirunya.
Apa dah kekeringan ideakah?
Ntah ntah, bila lecturer suruh hantar assignment, confirm cut paste dari internet without doing any adjustment or manipulation..kannn
*geram tau saya!
Anyway, gambar di bawah ni adalah cover atau muka depan album.
Terlupa pulak nak ambil gambar belakang.
Material belakangnya pula adalah kayu/wood..
So, apa yang perlu anda tanya pada jurugambar anda sebelum membuat tempahan adalah, apakah kualiti gambar bagi sesuatu album yang ingin anda tempah tu?
Jika soalan tersebut diajukan pada kami, sudah tentu kami memilih matte sabagai kualiti utama kami.
Glossy sangat mudah meninggalkan 'finger print' atau cap jari anda/sesiapa yang melihat album anda.
Makin ramai yg tengok, makin banyaklah tangan-tangan seni yang tercalit sekali dalam album anda tu..^_^
Paham?
Ingat tu ye..
Better go for the quality..heee
*ayat bonda selalu ajar dari kecik..^_^

2 comments:

bonda said...

Oooo macam tu ya. Glossy tu cantik untuk kali pertama ajelah ya.

Iffah Hamed said...

yess, you are right bonda..=)
so, pilihan di tangan kita..
mahu cantik sekali saja atau pon cantik selamanya?
^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails