..Terima Kasih Kepada Mereka..

Saturday, April 30, 2011

..I'm Awake, His Asleep..

Ohh NOOOO..How can I'm still awake but he slept already.
I'm still keep on thinking and thinking of what is crossing my mind right now.
Banyak sangat nak cerita dengan u olsss.
My wedding preparation before and after.
And how was my life after marriage?
Hahaha..like peeps always keep asking us..^_^
Apa rasa lepas kahwin?
Bila nak pergi honeymoon?
Ahaks!
Totally fun and full of excitements everyday.
Tak caya?
Haaa..cuba korang kahwin..hehe
Anyway, tadi skrin saya rupanya macam ghini..
Hahaha..kosong, yilekkk..
Tak tahu nak tulis apa.
Tapi once bila tangan dah start menekan keypad2 baby pink kami ni, seronok pulak..hehe
Malam ni rileks sikit rasa.
Malam kelmarin, incik husband merengek pagi-pagi buta pukul 3.
Badan dia panas and kebas-kebas satu badan.
Tambah sakit kepala lagi..adoii
Apa lagi?
Sebagai isteri yang penyayang, haruslah saya berjaga untuk si suami yang tercinta..auuww
Fuhhh..hambekk kau.
Sampai pukul 7 pagi pon saya tak dapat tidur lagi.
Kesiannya lah hai incik husband.
Nak tak nak saya kenalah bawak dia pergi klinik.
Nasiblah malam semalam kurang sikit dah.
Bila badan dia start mula kebas, saya dah pesan telan ubat lebih sikit malam tadi.
Dan hasilnya?
WOWW! Saya boleh bangun pagi dengan segar tanpa keletihan semalaman..huhu
Incik husband pon boleh hantar saya pergi opis.
Sampai opis, kak min ada share petua untuk hilangkan kebas-kebas.
Adoiii..saya terlupa sekejap.
Korang pergilah blog walking or browsing dulu.
Saya nak mesej kak min kejaplah.
Minta tolong ingatkan saya semula..^_^

P/S : Alamakkkk!!Esok nak kena bangun awal. Ada discussion untuk wedding adik saya pulak! Plus, patutnya saya dah kena siapkan sketch idea saya untuk wedding card dia ni..alaaaaaa..bubui u olss! Nak pergi siapkan sketching wedding card Lad pulak..+_+

1 comment:

K.I.N.A said...

haha..tak dapat nak bayangkan excitementannye..5 bulan lagi..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails