..Terima Kasih Kepada Mereka..

Monday, May 2, 2011

..Officially Married with En. Zarizi Zaimi..

ATTENTION everybody!
Wahh..senangnya dalam hati, kalau ber'.....errr takleh sambonggg.
Bahaya bahaya..hahaha
Haa..sukelah tu incik husband kalau tengok gambar atas ni.
Terpampang 17 April tarikh lahir dia tu..
Sukenyalah haiii bile tengok status pon dah bertukar.
IFFAHAMED is married to ZARIZIZAIMI..
And ZARIZIZAIMI is married to IFFAHAMED!
Anyway,alhamdulillah..
Akhirnya kami disatukan.
Tak henti-henti ku pohon doa dari-Nya setiap kali selepas solat agar kami disatukan serta dipanjangkan jodohnya.
Setelah bermacam-macam ujian yang kami lalui, akhirnya keputusan kami LULUS dan berjaya untuk mendirikan masjid kami sendiri.
Al maklumlah, setiap kali weekend je selalu amek gambar orang lain kahwin.
So, kasiklah pulak chance kat kami..hehee
Auwww!
Tengoklah tu..
Berseri-seri muka saya..
Padahal sebelom tu dok sok sek sok sek..hahaha
Sempat lagi nak peace peace depan camera.
Dah sah jadik isteri oranglah katekan..
Huhu..rase macam nak lompat bintang sekejap kat situ. Boleh?
Pssstt..GOJES tak kami?

Heee...ni baru permulaan tau.
Tunggu lagi next entry kami eh..
Banyak lagi beautiful picture during the wedding event..auuww!

XOXO,
Miss B

7 comments:

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla said...

congratz dear....

such a beautiful wed and u two look gojes..!!

anaztasias nora aira said...

congrats !!! hehehe sempat peace i likeeeeeeeeeeee

zimie said...

sweetnye.congratulations dear ;)

~ NANA ~ said...

congrats dear! :)

Iffah Hamed said...

cik lijah : dear..tenkiu so much for the compliment and be the first commentators..huhu. u hv such a nice heart dear. ;)

cik nora : wahhhh..mekaseh sempat menyinggah di sini. i loike too dear!;)

zimie : tenkiu dearie zimie ^_^

nana : trime kaseh cik nana..hee

Hidayati Farhan said...

auwww, congrats. nmpk sweet da jd wife org :)

Iffah Hamed said...

hidayati : hikhikhik..sweet ka? auuww!tenkiu syg..;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails