..Terima Kasih Kepada Mereka..

Monday, May 9, 2011

..Cik Laila Yang Sweet..

Wahh..seronok saya bila terpandang dekat chatbox pink saya ada orang tinggal jejak tentang kami..^_^
Siapa lagi Imaginasi Teh O Ais tu kalau bukan cik Laila..hehe
Kate incik husband, satu-satunya kawan alam maya dia yang tak pernah bersua muka dari zaman MySpace lagi..wahhh..katenyer!
By the way, terima kasih cik Laila for the wish and compliment..ahaks!
Si cantek Iffah Hamed yer..huhu
Siap linkkan blog saya gituuu..
Suke suke sukenyer!ngee..
Haa..ni conversation kat wall saya siang tadi.
Comel je dia punye wish..
Thanks again Laila..
Baby yang adorable tu harusslah mau kan..hehe

XOXO,
Mrs. Chuck

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails