..Terima Kasih Kepada Mereka..

Wednesday, September 28, 2011

Scan Your Baby In 4D at Vision College..

Excited pulak saya bila tengok orang gi buat 4D scan ni haa. Kebetulan officemate saya sorang ni dah masuk 7 bulan plus plus. Sembang-sembang mintaklah ditanyakan mana tempat yang murah nak buat. Ehhh..serious i tell u. Ingat murah ka nak buat 4D scan ni? Rata-rata yang saya dah surbey kat tenet dan belog-belog, ada yang hampir mencecah RM300 tau uolss. Ada tu, servisnya tidaklah hebat mana pon. Sehinggakan ada pulak yang kena bawa pendrive sendiri. What a shamed..

So, teringatlah cerita from bonda baru ni masa dia bersembang dengan my aunty. She said that my cousin baru je lepas buat 4D scan. The price was cheaper than outside. Then, teringatlah nak pm my cousin. Sambil-sambil nolong kawan tu, boleh jugak survey untuk diri sendiri kannn..hehe
Setelah tanya my cousin dan membuat sedikit tak banyak pon research, saya mendapati Vision College yang terletak di Kelana Jaya ni, mendapat sangat-sangat banyak good review. Kata mereka,tempat ni selalu fully booked. And that's why uols kena buat appoinment dulu sebelum berhajat nak terus pergi tu. The best time they will advise you to go is around 28-30 weeks.

Speaking of their rate pulak,dulu RM60. Mightbe that is before they became famous. Now it's RM90. Well, what do we expect right. Semua barang mau naik harga, takkanlah servis tak mahu naik kan? Hee..

Oklah, saya nak share ape yang menarik saya jumpa ialah...........tadaaaaa!

Source : Google
Seronok kan kan..anak blogger ni sempat jelir lidah tuuuu..Actually benda ni luck. Sebab, rata-rata gambar yang saya jumpa, anak mereka ni malu-malu. Huhu..Haa..seronok tau dapat tengok baby kite dalam perut tu in 4D. Selain daripada gambar, mereka juga turut sertakan softcopy video. Weee!

Any enquiry atau uols nak set appoinment ka, bolehlah klik di sini ok.. ^_^

3 comments:

~ NANA ~ said...

baby boy ek? hehe

hafiz said...

bestnye dpt tengok baby dlm prut..nk g sini jgk la nnt. Thanks for d info. =)

Iffah Hamed said...

nana : sape? i ker? mine blom bleh nampak jantina lagi..hehe

hafiz : best kan kan..huhu. pleasure to share and spread it.. =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails