..Terima Kasih Kepada Mereka..

Monday, October 3, 2011

Benda Yang Paling Saya Takut Terjadi, Sekarang Dah Jadi..

Ape perasaan korang kalau setiap pagi tu, time time dah lewat tu la semua benda tak kena? Habis satu almari aku dah punggah nak carik seluar ape yang sesuai nak pakai gi kije ni..sighh. Sebelum ni boleh tahan lagi bila button seluar tu tak boleh nak kancing. Tapi kali ni, makin stress pulak bila hampir ke semua seluar kije bukan saje tak boleh nak button, tapi zip pon dah tak boleh naik dah! Haishh..Tak cukop dengan tu. I had no choice. Nak tak nak,last choice was baju kurong. Saya pon menggagahkan diri mencarik baju kurong untuk digosok. Dengan emosi yang stress nak menggosok ni, alih-alih, kain baju tu melekap pulakkkkk dengan iron baru tu! arghhh..Fed up takk? &$*$*#@%#*$@*

3 comments:

Fariza said...

hik3. mudah2an xmau. tkt. arghh. xpe. mula2 kot. nanti harus jaga badan :)

aTy _faRed~ said...

mengandung memang tak naik badan..:) saye yang baru nak masuk 3 bulan ni pon dah tak ley pakai jeans langsung... [harus beli baru]..;p kalau tak..kesudahan yang same..pakai baju kurung tapi tak ley nak kancing..:)

Iffah Hamed said...

fariza : haa..jage bdn itu harusss ok..huhu. kite pon maken takot ni..

aty : waaaa..sedihnyer smp pkai bju kurong pon taleh nk kancing..huuu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails