..Terima Kasih Kepada Mereka..

Thursday, May 26, 2011

..Trend Baru..

Can anyone tell me, ape motif dorang buat macam ni?
Mula-mula saya nampak kereta-kereta biasa saje.
Tapi ni bila sampai lori pon gantung-gantung macam ni?
Rasa macam sangat tak boleh blahh okk..haha
Ade saya jumpe siap gantung patrick la,sponge bob la..
Pity them..
Pfftt..penat saya memikirkan ape jawapan disebalik trend dorang ni..
Did anyone knows?

3 comments:

Hunny Kitty said...

actually kalau kat dak2 keta trend ni dah agak lapuk...ape motifnya meh ai kasik tau skit..heheheh motifnya adalah macam 'tangkal'/'vodoo' untuk mcm elak benda tak elok konon nya..selebehnya untuk fashion or untuk protes yg dia tak skekan binatang yg dia gantung tuh...sekian.... :)

UyaRayza said...

kesian patung tue hehe..superstitious sgt sape yg buat ehhehe

Iffah Hamed said...

hunny : ouhh..huhu. barulah i tau..hehe. thank u btw dear for sharing the info. ^_^

uya : sian kan..huu.. sampai itam-itam kena makan asap..=(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails